جمعه 19 ارديبهشت 1404

در دومین روز از ایام اعتکاف شهردار کلیشادوسودرجان به اتفاق اعضا شورای اسلامی شهر با حضور در مسجد جامع کلیشاد ، مسجد اعظم سودرجان ، مسجد امام حسین (ع ) آغچه بدی و مسجد الاقصی افجد در جمع معتکفین حضور یافتند و با آنان دیدار و گفتگو کردند.
مهندس مختاری در جمع معتکفین نوجوان با اشاره به اهمیت مراسم معنوی اعتکاف اظهار داشت: اعتکاف فرصت بسیار مناسبی برای امر خودسازی و تقویت ارتباط با خداوند است.
وی با اشاره به ضرورت شناخت دین و برقراری ارتباط مستمر با پروردگار افزود: این مراسم‌های معنوی بهترین بستر و فرصت برای تربیت نسل‌های مؤمن، انقلابی و تأثیرگذار است.
مهندس مختاری در این دیداراعتکاف را یکی ازبهترین فرصت ها برای تهذیب نفس، عبودیت و بندگی و ارتباط با خدا دانست و اظهار کرد: انجام مناسک عبادی اعتکاف چنان تحولی در وجود انسان ایجاد می نماید که نشاط در وجودش پر می کشد و غبار از آینه دل می زداید و می تواند خدا را در قلبش ببیند و او را همه جا احساس کند.
شهردار کلیشادوسودرجان اعتکاف را میدانی برای رهایی از وابستگی ها و زدودن عشق به دنیا دانست و گفت: اعتکاف انس با معشوق است که بسترلازم برای گسستن انسان از سرگرمی‌های پوچ دنیا را فراهم می‌آورد و او را با خداوند پیوند می‌دهد و از آفت خدا فراموشی و از خود بیگانگی در امان می دارد.